گفتاردرمانی برای اوتیسم
کودکان مبتلا به اوتیسم یک چالش منحصر به فرد از جمله مشکلات ارتباطی را برای والدین، مراقبان و درمانگران خود به وجود می آورند. بسیاری از کودکان در این طیف تعامل با چهره های جدید را دوست ندارند. آنها قرار گرفتن در محیط های ناشناخته و موقعیت های جدید را دوست ندارند.
تمرینات گفتار درمانی برای کودکان مبتلا به اوتیسم را می توان در خانه زیر نظر والدین و راهنمایی یک آسیب شناس گفتار و زبان ادامه داد. هر یک از والدین می توانند گفتار درمانی آنلاین برای اوتیسم را در قالب تمرینات و فعالیت های تعاملی در آسایش خانه خود با کمک یک متخصص گفتاردرمانی آنلاین فراهم کنند ، والدین دیگر نیز می توانند با مراجعه به کلینیک گفتاردرمانی لبخند (بهترین گفتاردرمانی شرق تهران) از خدمات گفتاردرمانی برای اوتیسم بهره مند شوند.
مداخلات اولیه مانند فعالیتهای گفتار درمانی اوتیسم و تمرینهای اصلاح رفتار میتواند برای کودک در طیف اوتیسم مفید باشد. تحقیقات نشان می دهد که برخی از کودکانی که در اوایل زندگی کاردرمانی و گفتار درمانی دریافت می کنند، شانس بیشتری برای غلبه بر علائم و نشانه های اوتیسم در بزرگسالی دارند.
اکثر تکنیک های درمانی گفتاردرمانی والدین و کودک را در یک مجموعه بالینی درگیر نمی کنند. این فعالیتها شامل فعالیتهایی است که میتواند بخشی از تعاملات روزانه، زمان بازی، زمان داستان، ناهار یا شام با کودک باشد.
گفتاردرمانی برای اوتیسم
استراتژی های گفتار درمانی برای اختلال طیف اوتیسم در کودکان بسیار کم سن باید با هدف تقویت مهارت های ارتباطی آنها باشد.
تشخیص اوتیسم در کودکان زیر ۳ سال می تواند چالش برانگیز باشد. با این حال، در برخی موارد، والدین و متخصصان می توانند تاخیر گفتار و زبان را در کودکان ۱۸ ماهگی تشخیص دهند.
برخی از نشانههای آشکار مانند فعالیتهای تکراری، اکولالیا، مقاومت در برابر تغییرات روتین و ناتوانی در تعامل اجتماعی با افراد متعلق به همان گروه سنی ممکن است تشخیص اوتیسم را در کودکان کوچکتر تأیید کند.
والدین کودکان مبتلا به اوتیسم می توانند به محض دریافت تشخیص رسمی از یک آسیب شناس گفتار زبان، روانشناس یا متخصص اطفال، گفتار درمانی اوتیسم را باید با مراجعه به کلینیک گفتاردرمانی خوب یا بصورت گفتاردرمانی آنلاین و در منزل شروع کنند.
اگرچه این یک وضعیت مادام العمر است، اما برخی از افراد با افزایش سن توانایی بهبود و کسب مهارت های ارتباط اجتماعی را نشان می دهند.
اگرچه هیچ درمان قطعی برای اوتیسم وجود ندارد اما با این حال، امکان بهبود از طریق درمان و تمرینات صحیح وجود دارد. پیش بینی اینکه کدام کودکان مبتلا به اوتیسم بهتر به روشهای درمانی و توانبخشی جواب می دهند ، غیرممکن است. با این وجود، تشخیص زودهنگام و مداخله، شانس کودک را برای تبدیل شدن به یک بزرگسال سالم، عملکردی و مستقل افزایش می دهد.
کودکان در طیف اوتیسم با درجات مختلفی از مشکل در برقراری ارتباط روبرو هستند. گفتار درمانی می تواند کمک کند! تمرینات گفتار درمانی برای کودکان در طیف اوتیسم می تواند تفکر منطقی و تحلیلی، نگرش حل مسئله و مهارت های ارتباط اجتماعی کودک شما را تقویت کند.
کودک شما ممکن است کاملاً غیرکلامی باشد یا نسبت به صداها، نورها و بافت های معمولی بیزاری شدید نشان دهد. در چنین مواقعی ممکن است لازم باشد با یک رفتار درمانگر یا متخصص کاردرمانی اوتیسم مشورت شود.
کلمات مرتبط :
گفتاردرمانی برای اوتیسم – گفتاردرمانی کودک اتیسم – بهترین مرکز گفتاردرمانی اتیسم در شرق تهران – بهترین کلینیک گفتاردرمانی در پیروزی