مزایای بازی درمانی
بازی درمانی برای کودکان همان چیزی است که روان درمانی برای بزرگسالان است. بازی بخشی طبیعی از دوران کودکی است و در رشد کودک مهم است.
درمانگران ما در بهترین کاردرمانی شرق تهران از بازی درمانی برای کمک به کودکان برای بیان آنچه که آنها را آزار می دهد استفاده می کنند، زمانی که نمی توانند کلماتی برای بیان احساسات خود پیدا کنند. در بازی درمانی اسباب بازی ها مانند کلمات کودک و بازی زبان کودک است. رابطه مثبت و قابل اعتمادی که بین درمانگر و کودک در طول جلسات بازی درمانی ایجاد می شود، یک تجربه احساسی ایمن لازم برای بهبودی را فراهم می کند.
از طریق بازی، درمانگران می توانند به کودکان کمک کنند تا رفتارهای مفیدتری را بیاموزند، احساسات خود را درک کنند و در مورد حل تعارضات درونی بینشی به دست آورند. از طریق بازی درمانی، کودکان خودکنترلی، احترام به خود، ابراز احساسات، حل مسئله، مهارت های ارتباطی و اصلاح رفتارهای مشکل ساز را نیز یاد می گیرند.
بازی درمانی برای کودکان ۳ تا ۱۱ ساله مفید است و می تواند برای رفع طیف گسترده ای از مسائل ارائه شده استفاده شود. برخی از مشکلاتی که بازی درمانی ممکن است برطرف کند عبارتند از: اضطراب، افسردگی، استرس های زندگی، غم و اندوه، درگیری های خانوادگی، طلاق، مشکلات مدرسه، خشم و موارد دیگر.
بنابراین، اگر فرزند شما در خانه یا مدرسه مشکل دارد، با خواهر و برادر یا همسالانش مشکل دارد، همیشه عصبانی، غمگین یا نگران به نظر می رسد، کنترلی ندارد، یا مطمئن نیستید که چگونه به فرزندتان کمک کنید مشکلاتش را برطرف کند. ، بازی درمانی ممکن است گزینه مناسبی برای خانواده شما باشد.
مزایای بازی درمانی
بازی درمانی دارای فواید فوق العاده ای برای کودکان است که در این جا به برخی از آن ها اشاره کرده ایم:
- بازی به تخلیه هیجانات کودک کمک می کند.
- بازی فشار روانی و استرس کودک را کاهش می دهد.
- بازی به افزایش کنترل بر روی احساسات کمک می کند.
- بازی به بروز احساسات در کودکان کمک می کند.
- بازی درمانی برای کمک به کودکان برای مقابله با احساسات دشوار و یافتن راه حل برای مشکلات استفاده می شود.
بازی درمانی رویکردی ساختاریافته و مبتنی بر نظری برای درمان است که بر فرآیندهای ارتباطی و یادگیری عادی کودکان بنا شده است. قدرت های درمانی ذاتی بازی به روش های مختلفی استفاده می شود. درمانگران به طور استراتژیک از بازی درمانی برای کمک به کودکان برای بیان آنچه که آنها را آزار می دهد، زمانی که زبان کلامی برای بیان افکار و احساسات خود ندارند، استفاده می کنند.
رابطه مثبتی که بین درمانگر و کودک در طول جلسات بازی درمانی ایجاد می شود، می تواند یک تجربه عاطفی اصلاحی لازم برای بهبودی را فراهم کند.
بازی درمانی برای چه کودکانی مناسب است؟
- کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم
- کودکان بیش فعال
- کودکانی که دچار مشکلات رفتاری مانند پرخاشگری و لجبازی هستند.
- کودکان دارای اختلالات یادگیری
- و …